Menü Kezdőlap

Heresérv a szaunában

– konspirációs teória (eredetileg arab nyelven) –

címzett: foxhunter@undersudan.net

Tárgy: irány a répaföld

feladó: cickany69@gémél.kom

Szeva Gyurika!  (amúgy Abdul, de mint felkelő…)

Sikerült! Olyan csodás lett, mint az eredeti. És a pattanásos arcú az egyetem szerverét is meghekkelte, így tényleg. Nem tudom, hogy a személyiségem varázsa, vagy a profin betanult szöveg, esetleg valami külső nyomás, de szinte azonnal sikerült megnyeri az állást. én lettem az épülő Traftonyi fürdő műszaki ellenőre. Minden sínen van.
Apropó sín. Itt úgy látom a tarackevők is aktivizálták magukat. Rakják az akadályokat. Nektek is rá kéne nézni a dologra. Küldjetek egy fagyasztott macskát a vezérnek! Jó, ha tudja, hol a helye.

Lényeg, hogy hamarosan átadás.  És itt lesz Ő is. És Ő sosem hagyja ki a szaunázást. A héten kénytelen voltam beállni a rakodók közé, mert alig volt ember. Nem is lett volna baj, csak majdnem kiújult a heresérvem. Szerencsére egy éjszaka borogatással helyrejött. Másnap reggel ismét a tarackosok jelenlétét éreztem. A fürdő előtt egy – amúgy gyönyörűséges- csőrös Scania fékezett. És valami repül felém. Oh bazmeg, pont most az akció előtt pár nappal egy elszabadult kamionkerék fog agyoncsapni. Majd belépek az irodámba és egy papírt látok az asztalon. Tegnap még nem volt itt. Közelebb lépve látom, egy ilyen levélgyufa a szomszéd hotelből. Rajta számok. 2, 3, 5, 7, 11. Remek, sőt príma! Ezután úgy döntöttem nem használom a fürdő hálózatát. Jó ilyenkor a mobilnet. És ez még mind nem elég. Kitalálták, hogy a megnyitót lovasrendőrök fogják felügyelni. Ma gyakorlatoztak. Volt olyan patás, aki hagyott némi emléket. szerencsére sikerült egy bravúros ugrással elkerülni a lócitrommal való közelebbi kontaktust.
Délelőtt megtörtént a próbaüzem, válogatott vendégsereggel. A szaunát is felfűtöttük. tökéletesen működik. A mikrokapcsoló is.

Csak azt tudnám, ki hagyott egy tubus síkosítót a kályha mellett!

CIC

Kategóriák:Novella

Steve bacsi

Versek, slamek, rövid prózák, fotók.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: